Τα μέλη

Τάκης Βούζας

Ο Τάκης Βούζας είναι κινηματογραφιστής και μουσικός. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε κιθάρα στο Ωδείο Χαρατζά και φωτογραφία στη σχολή Blow Up δίπλα στον Ανδρέα Σμαραγδή. Έχει εργαστεί ως διευθυντής φωτογραφίας στα παρακάτω έργα: 2007 «Εικονοχρονογράφημα ζωγράφου γυναικός» (Υβριδικός κινηματογράφος, συμμετοχή στο πανόραμα Ελλήνων Σκηνοθετών στο 9ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσ/νίκης), 2008 «Ασκηταριά των Πρεσπών» για την ΕΡΤ 3, 2008 «Μονή Πέτρας» για την ΕΡΤ 3, 2008 «Γεράκι» για την ΕΡΤ 3, 2008 «Μυστράς» για την ΕΡΤ 3, 2009 «Θεοφάνης και Ρουμπλιώφ» για την ΕΡΤ 3, 2009 «Ορθόδοξη Ρωσία» για την ΕΡΤ 3, 2009 «Σινά» για την ΕΡΤ 3, 2009 «Μονή Σπηλιάς» για την ΕΡΤ 3, 2010 «Αγία Σοφία. Φανάρι» για την ΕΡΤ 3, 2011 «Παύλος Βλαστός. Ο πατριάρχης της Κρητικής λαογραφίας», κινηματογραφικό πορτραίτο του «πατέρα» της κρητικής λαογραφίας Παύλου Βλαστού (1836-1926), 2013 «The Walk», συμμετοχή στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας», στο Διαγωνιστικό Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους.
Ιδρυτικό μέλος της εταιρίας παραγωγής «Αιγίς φιλμς».
Ως συνθέτης συμμετείχε στα CD «Στίλβη», «Υπάρχουν χρυσόψαρα εδώ», και «Τέλος» των ΠΥΞ-ΛΑΞ.

Κατερίνα Πούλιου

Η Κατερίνα Πούλιου γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Σπούδασε στη Γραφιστική Σχολή της Ένωσης Τεχνικών Ημερησίου και Περιοδικού Τύπου Αθηνών και στη συνέχεια ξεκίνησε το δικό της ατελιέ γραφικών τεχνών. Το 2004 κυκλοφόρησε την τοπική εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες». Τα τελευταία χρόνια είναι πιστοποιημένη χειροτέχνης καθώς ασχολείται με το καλλιτεχνικό κόσμημα και την τεχνική του μακραμέ.

Αθηνά Πούλιου

Η Αθηνά Πούλιου είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με Bachelor στον τομέα Media, Communication and Performing Arts του Queen Margaret University του Εδιμβούργου. Αμέσως μετά την πρακτική της ξεκίνησε να εργάζεται στην πολιτιστική ιστοσελίδα Culturenow.gr στις αρχές του 2007, ως αρχισυντάκτρια και υπεύθυνη χορηγιών επικοινωνίας, μέχρι και το 2018. Σήμερα, μένει μόνιμα στη Σκόπελο, όπου συνεργάζεται με τον τοπικό Τύπο.

Τίνα Κολοβού

Η Τίνα Κολοβού είναι πτυχιούχος του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου πανεπιστημίου. Η πτυχιακή της εργασία ήταν βασισμένη στην τριασδιάστατη κινούμενη εικόνα. Έχει εργαστεί ως μοντέρ/δημιουργός κινούμενων σχεδίων στην Artoon Ltd, εταιρία παραγωγής ταινιών κινούμενων σχεδίων, όπως και σε εφημερίδα ως γραφίστρια/μοντέρ. Έχει δημιουργήσει διάφορα έργα στα πλαίσια θεατρικών παραστάσεων και διαφόρων παραγωγών βίντεο. Αυτόν τον καιρό εργάζεται στο ΚΜΟΠ (Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας) ως γραφίστρια, καλύπτοντας τις ανάγκες του οργανισμού στο κομμάτι της οπτικής επικοινωνίας, η οποία περιλαμβάνει το σχεδιασμό οπτικών ταυτοτήτων, το σχεδιασμό εντύπων και την επεξεργασία βίντεο.

Λευτέρης Πούλιος

Ο Λευτέρης Πούλιος είναι απόφοιτος του τμήματος Γραφιστικής Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Παράλληλα με τις σπουδές του, παρακολούθησε σεμινάρια και άρχισε να ασχολείται εντατικά με τη φωτογραφία και το βίντεο. Από το 2013 που εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Σκόπελο, συνεργάζεται με την τοπική εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» ως γραφίστας/φωτορεπόρτερ. Ταυτόχρονα εργάζεται και ως εικονολήπτης σε γάμους, βαφτίσεις και εκδηλώσεις.